Герої майдану, майбутнє за нами

У шкільній бібліотеці для учнів 7 класу проведена патріотична година «Герої майдану, майбутнє за нами», метою заходу було розширити поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави; формувати в учнів активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів. Виховувати патріотичні почуття, гордість за свою Батьківщину – Україну.

Учні читали вірші про Майдан, Небесну сотню, згадали перших загиблих на Майдані, подивились відео «Пам’яті героїв», вшанували хвилиною мовчання загиблих земляків на Сході України. Діти написали побажання, слова підтримки на голубах з паперу, воїнам, які захищають кордони України, сім’ям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, згодом діти зможуть їх передати в зону АТО. На карті України читачі позначили квіточками місця, де проживають їх родичі, друзі, це доводить, що Ми – єдина держава, і всі інші національності, які проживають на території України – єдиний народ. На завершення пролунав Гімн України і слова Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/bbloteka/IMG_3019.JPG/Files/images/bbloteka/IMG_3020.JPG/Files/images/bbloteka/IMG_3021.JPG/Files/images/bbloteka/IMG_3034.JPG/Files/images/bbloteka/IMG_3040.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.